У вересні-жовтні 2023 року проводить черговий набір слухачів на I-ий курс навчання Школа Української рідної віри при Релігійному центрі Об’єднання рідновірів України.

Столична Школа Української рідної віри створена при Релігійному центрі Об’єднання рідновірів України в 1995 році і діє постійно ось уже понад два десятиліття. Щорічно у вересні-жовтні Школа розпочинає свій навчальний рік для тих українців, які вирішили прийняти Рідну віру й дізнатися про рідне Богослів'я безпосередньо від представників традиційної української конфесії.

Мета Школи — духовна освіта українців, які бажають прийняти Українську рідну віру й усвідомити себе Дажбожими онуками, відчути той споконвічний зв’язок поколінь, який унаслідок примусової християнізації було втрачено дуже давно.

Завдання: ознайомлення слухачів з основами дохристиянського світогляду Предків українців, поширення правдивих знань з етнічної історії та духовної (релігійної) культури українського народу, націоналістичне виховання у дусі Української рідної віри.

До навчальних курсів входить ознайомлення з історією Рідної віри, основами рідного Богознавства, загального релігієзнавства, українського народного обрядознавства й звичаєвості. Лекції та практичні заняття проводитимуть Волхвиня Зореслава та жерці Рідної віри. Відбувається підготовка до основних обрядів-ініціацій: очищення від чужовір’я та посвята в Рідну віру, які здійснюються по завершенні першого річного курсу.

Періодичність занять: двічі на місяць.

Навчання безкоштовне, але пожертви вітатимуться. Слухачами зараховуються українці від 16 до 50 років. Приймання до Школи відбувається після очної співбесіди зі вступником на підставі його письмової заяви про вступ та документів, що посвідчують особу.

З Положенням про Школу Української рідної віри можна ознайомитися під час співбесіди.

Тел. приймальної комісії: 093 - 677 - 51 - 27.
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду