Шановні віряни Об’єднання рідновірів України,
прихильники та симпатики нашої конфесії!

Йдучи назустріч побажанням багатьох із вас встановити якийсь зворотній зв’язок із Проводом ОРУ на нашому сайті, забезпечення додаткового інформування вас про поточні події, язичницького просвітництва та ознайомлення з основами Української рідної віри Релігійний центр ОРУ створив офіційні групи у соціальній інтернет-мережі Facebook, зважаючи на всі недоліки й переваги цієї мережі.

Отже:

Офіційна група ОРУ у Facebook з питань внутрішньоконфесійного інформування

Рекомендованою вимогою щодо участі у цій групі є підтрведжена приналежність учасника-кандидата до однієї з громад язичницької релігійної конфесії — Об’єднання рідновірів України та наявність світлини власника аккаунта на титульній частині його «стіни» у «ФБ». Ця профільна інформативна група нашої конфесії є закритою. Проте кожен, хто захоче вийти з нами на безпосередній зв’язок, зможе це з легкістю зробити, встановивши з нами контакт через кнопку «Повідомлення» на «стіні» аккаунту Об’єднання рідновірів України. У цій групі надається перевага внутрішньоконфесійній та рідновірській тематиці. Можуть допускатися інформаційні дописи й іншотематичного новинного характеру, проте доцільність їх публікацій погоджується із модератором групи. Занадто відсторонені теми усуватимуться. Модератором звертатиметься увага на зміст інформації, мету її розміщення. У процесі роботи також переглядатимуться і питання участі у групі авторів рекламних повідомлень та маразматичних коментарів, некоректних і недоброзичливих висловлювань на адресу як нашої конфесії, так і її керівництва.

Сподіваємося, що ця група стане вдалим доповненням нашого сайту і сприятиме кращому обміну інформацією між її учасниками.

А для тих, хто бажає пізнавати основи українського язичництва, —

Офіційна просвітницька група ОРУ у Facebook «Українська рідна віра» 

Ця група створена для ознайомлення українців з основами Української рідної віри, дослідженнями українського язичництва та пов’язаних з ним історії та археології. Група має відкритий статус й орієнтована на українських користувачів соцмережею «Фейсбук». Рекомендованою вимогою щодо участі у цій групі є незакритий профіль та наявність у титульній його частині світлини власника аккаунта. Присутність тут тематики із вказаних вище тематичних напрямків є обов’язковою.

Можуть допускатися інформаційні дописи й іншотематичного новинного характеру, проте доцільність їх публікацій погоджується із модератором групи. Занадто відсторонені теми усуватимуться. Модератором звертатиметься увага на зміст інформації, мету її розміщення.

Сподіваємося, ця група стане у нагоді всім українцям, хто цікавиться рідною духовністю.

Телеграм-канал групи: https://t.me/HeathenUkraine

Офіційна науково-просвітницька сторінка ОРУ у Facebook «Українське язичництво»

Ця сторінка створена для ознайомлення українців з дослідженнями українського язичництва в науковому контексті. Вона також має відкритий статус й орієнтована на українських користувачів соцмережею «Фейсбук».

Бажаємо успіхів у пізнанні та спілкуванні!

Во славу Українським Рідним Богам і Богиням, у Сварозі єдиним!

 

Модератор офіційних сторінок та груп ОРУ у «ФБ»,
заступник голови ОРУ, жрець
Вогнедар

 

Застереження. Як зазначено вище, у «Фейсбуці» РЦ ОРУ має лише 2 офіційні групи. Офіційних сторінок не має жодної. Тож сторінка у «ФБ» під назвою «Об’єднання рідновірів України», яка позначена конфесійним оранжевим Сонечком на синьому тлі  і до створення якої РЦ ОРУ не причетний, не є офіційною: позиція Релігійного центру ОРУ може не збігатися з її тематичним наповненням і відповідальності за її зміст РЦ ОРУ не несе.

рупа створена для ознайомлення українців з основами Української рідної віри, дослідженнями українського язичництва та пов’язаних з ним історії та археології.