ЗВЕРНЕННЯ

Релігійного центру Об'єднання рідновірів України
у зв’язку із загрозою втрати українцями державності України

 

Шановні українські рідновіри, онуки Дажбожі!


У ніч з 30 на 31 березня 2020 року в Україні сталася найстрашніша подія за весь час її незалежності: відбулося посягання на найсвятіше — на УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ — на цілісність України та її державність.
Поки українці спали, продажними народними депутатами, попри декларовану відкритість, у позачерговому порядку, нехтуючи усіма демократичними принципами, попри протести громадськості, патріотичних політичних партій і, загалом, більшості українського народу, в умовах карантину (!) було прийняте незаконне рішення про ринок землі, а саме — закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення».
Ще два тижні тому «слуги народу» разом з «ЄС», «Голос», «Довіра» та позафракційні обіцяли, що проект цього закону розглядатиметься після карантину, у звичайному режимі. Однак сьогодні вони його таки пропхали… І це в той час, коли через епідемію більшість працездатних людей, не маючи можливості прибути на протестні акції, втрачаючи свої заощадження, пішла у вимушені відпустки, щоб потім, аби прогодувати свої родини, бути вимушеною продавати свої землі!?.. А купуватимемо ж їх не ми з вами, а ті, хто має кошти, — олігархи та іноземці, серед яких нема українців. Більше того: тепер банки і фінансові установи матимуть право ставати власниками наших земель!..
У зв’язку з цією жахливою подією, закликаємо українських рідновірів, по можливості, долучатися до політичних акцій Об’єднаних сил українських націоналістів, спрямованих на скасування злочинного закону про ринок землі та на дострокове переобрання нікчемного президента й продажного депутатського корпусу парламенту України!
Україна в НЕБЕЗПЕЦІ!

Релігійний центр
Об’єднання рідновірів України